0


ទំពាំងបាយជូរ គឺជាផ្លែឈើមួយប្រភេទ ដែលមាន អត្ថប្រយោជន៍ជាច្រើន សម្រាប់សុខភាព ជាពិសេសធ្វើជា ឪសថសម្រាប់ ព្យាបាលជំងឺ បានមួយភាគធំ ។ ជាមួយគ្នានេះដែរ ទំពាំងបាយជូរមាន សារធាតុសំខាន់ៗ ដូចជា ស្ករ និងសារធាតុអាហារ ជំពូកអាស៊ីដសរីរាង្គ ប្រមាណពី ៧ ទៅ ៨ប្រភេទ ។ ក្រៅពីនេះវាផ្ទុក ទៅដោយ វីតាមីន C ដែក និងកាល់ស្យូម ។

ហើយម្យ៉ាងវិញទៀត បើយើង ស្ងោរទឹកទំពាំងបាយជូរ សម្រាប់ផឹកជាប្រចាំថ្ងៃ អាចព្យាបាលជំងឺ រលាកថ្លើម និងរលាកសន្លាក់បាន យ៉ាងមានប្រសឹទ្ធភាព ៕


Post a Comment

 
Top