គ្រឿងផ្សំ៖
• ឆ្អឹងជំនីរជ្រូកជាប់សាច់
• ខ្ទឹមស
• ស្ករស អំបិល ទឹកត្រី ម្រេច ប្រេងខ្យង
របៀបធ្វើ៖
• កាប់ឆ្អឹងជំនីរជ្រូកជាបន្ទះៗដូចក្នុងរូបខាងលើ
• ចិញ្ច្រាំខ្ទឹមដាក់ឆ្អឹងជំនីរជ្រូកដែលកាប់រួច ដាក់ស្ករស អំបិល ទឹកត្រី ម្រេច ប្រេងខ្យង អោយមានរសជាតិមុតបន្តិច។ច្របស់ចូលគ្នារួចទុករយៈពេលពី៣០នាទីយ៉ាងតិច (អោយចូលជាតិល្អ)។
• រួចដាក់អាំង ទុកជាការស្រេច។
Post a Comment
Post a Comment