0

គ្រឿងផ្សំ

-ម្ទេសប្លោកក្រហម ចិញ្រ្ចាំឱ្យម៉ត់(ក្រៀម)                                  -សាច់តាមតំរូវការ

-ដំឡូងបារាំង                                                                         -ការរ៉ុត

-ខ្ទឹមបារាំង                                                                             -សណ្តែកបារាំង

-ប៉េងប៉ោះ                                                                              -ស្លឹកកន្រ្ទប់

-ស្ករ                                                                                      -ទឺកត្រី

-អំបិល                                                                                  -ប៊ីចេង



វិធីធ្វើដំបូង

ដាំងទឺកឱ្យពុះ ដាក់ម្ទេសក្រៀមចូល រួចត្រូវរង់ចាំឱ្យទឺកពុះ ម្តងទៀត

ដាក់បន្លែចូលដូចជា៖ ដំឡូង ការ៉ុត សណ្តែកបារាំង ខ្ទឹមបារាំង ប៉េងប៉ោះ បន្ទាប់មក

ដាក់គ្រឿងចូលមាន ស្ករ អំបិល ប៊ីចេង ទឹកត្រី។ ចុងក្រោយ

ដាក់ស្លឹកកន្រ្ទប់ ឆ្អើរចូល ជាការស្រេច៕

Post a Comment

 
Top