គ្រឿងផ្សំ
-ម្ទេសប្លោកក្រហម ចិញ្រ្ចាំឱ្យម៉ត់(ក្រៀម) -សាច់តាមតំរូវការ
-ដំឡូងបារាំង -ការរ៉ុត
-ខ្ទឹមបារាំង -សណ្តែកបារាំង
-ប៉េងប៉ោះ -ស្លឹកកន្រ្ទប់
-ស្ករ -ទឺកត្រី
-អំបិល -ប៊ីចេង
វិធីធ្វើដំបូង
ដាំងទឺកឱ្យពុះ ដាក់ម្ទេសក្រៀមចូល រួចត្រូវរង់ចាំឱ្យទឺកពុះ ម្តងទៀត
ដាក់បន្លែចូលដូចជា៖ ដំឡូង ការ៉ុត សណ្តែកបារាំង ខ្ទឹមបារាំង ប៉េងប៉ោះ បន្ទាប់មក
ដាក់គ្រឿងចូលមាន ស្ករ អំបិល ប៊ីចេង ទឹកត្រី។ ចុងក្រោយ
ដាក់ស្លឹកកន្រ្ទប់ ឆ្អើរចូល ជាការស្រេច៕
Post a Comment
Post a Comment