រឿងផ្សំម្យ៉ាង ដែលធ្វើឲ្យនំចាខ្វៃស្រួយឆ្ងាញ់ គឺសារធាតុសំណ បើទទួលទានបរិមាណច្រើន នឹងធ្វើឲ្យខូចខាតការចងចាំ និងអាចបង្កជំងឺមហារីក…។ ដើម្បីដឹងថា នំចាខ្វៃដែលអ្នកទិញមក មានដាក់សារធាតុសំណ ឬអត់? ត្រូវសង្កេតថា ក្រោយទទួលទានហើយ ស្ងួតក ឈឺ ក ឬទេ?
ម្យ៉ាងទៀតនំចាខ្វៃ រមែងមានជាតិខ្លាញ់ច្រើន ពិសេស ប្រសិនបើអ្នកលក់ ប្រើខ្លាញ់ចាស់ដដែលៗ ក្នុងការបំពងចាខ្វៃ រឹតតែអាចបង្កគ្រោះថ្នាក់ដល់សុខភាព បើអ្នកពិសាញឹកញាប់ ។ ដូច្នេះ បើចង់ពិសានំចាខ្វៃ អ្នកគួរជ្រើសទិញនៅកន្លែងណា ដែលមានអនាម័យល្អ និងគួរឲ្យទុកចិត្តបាន ៕
Post a Comment
Post a Comment